YOUR SAFE WORKSPACE ®

YOUR SAFE WORKSPACE® 

Met de tool Your Safe Workspace® maak je de (nog) onbespreekbare thema's zoals (on)gewenst gedrag en integriteit binnen teams bespreekbaar. Het draagt bij aan het creëren van een open, vertrouwde organisatiecultuur en de daarvoor noodzakelijke gedragsverandering. Met deze tool laat je als organisatie zien dat je (on)gewenste omgangsvormen en integriteit serieus neemt. 

HET ONBESPROKEN BESPREEKBAAR MAKEN

Voorkom grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer!

Voorkom grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer!

De vertrouwenspersoon, nuttige noodzaak in uw organisatie

De vertrouwenspersoon, nuttige noodzaak in uw organisatie

Met plezier naar je werk met Your Safe Workspace®

Lancering van Your Safe Workspace® een feit!

VOORKOM ONGEWENST GEDRAG

WAAROM YOUR SAFE WORKSPACE® 

Voor het bevorderen van een vertrouwde werkomgeving

Het structureel bespreken van (on)gewenste omgangsvormen en integriteitsvraagstukken vraagt visie, urgentie en committent van een organisatie. Maar het staat niet altijd per definitie hoog op de prioriteitenlijst.

 

Toch is het de moeite om hierin wèl te investeren en het structureel te organiseren. Want hoge kosten zijn het  gevolg van ongewenst gedrag of van rechtszaken bij integriteitskwesties. Een verziekte werksfeer leidt tot meer verzuim en onderling wantrouwen op de werkvloer.

Door structureel het gesprek te voeren over (on)gewenst gedrag en integriteitsthema's bevordert dat een vertrouwde werkomgeving en een open organisatiecultuur. Met alle voordelen voor mens en organisatie.

 

BASIS PAKKET

Het Your Safe Workspace® basispakket heeft een set van 12 standaard vragen, dilemma's, opdrachten en stellingen. Maatwerk per organisatie/ sector is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Bekijk Pakket

MEDIUM PAKKET

De Your Safe Workspace® tool met 8 basis vragen, dilemma's, stellingen en opdrachten en 4 maatwerk items geheel afgestemd op de wens van jouw organisatie.

 

 

Bekijk Pakket

PREMIUM PAKKET

Your Safe Workspace® in een volledig aangepaste omgeving voor jouw specifieke organisatie. De onderwerpen en begeleiding aangepast en ontwikkeld op jouw wensen.

 

 

Bekijk Pakket