PAKKETTEN

YOUR SAFE WORKSPACE® IS GESCHIKT VOOR VRIJWEL ELKE ORGANSATIE

Met deze tool creëer je een vertrouwde organisatie waar men structureel werkt aan bewustwording door met elkaar in dialoog te gaan over (on)gewenste omgangsvormen en integriteitsonderwerpen. De investering in Your Safe Workspace® is het meer dan waard!

BASIS PAKKET

Het Your Safe Workspace® basispakket heeft een set van 12 standaard vragen, dilemma's, opdrachten en stellingen. Maatwerk per organisatie/ sector is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

 

 

MEDIUM PAKKET

De Your Safe Workspace® tool met 8 basis vragen, dilemma's, stellingen en opdrachten en 4 maatwerk items geheel afgestemd op de wens van jouw organisatie.

 

 

PREMIUM PAKKET


Your Safe Workspace® in een volledig aangepaste omgeving voor jouw specifieke organisatie. De onderwerpen en begeleiding aangepast en ontwikkeld op jouw wensen.

BASIS PAKKET

Dit pakket heeft 12 standaard vragen, dilemma’s, opdrachten en stellingen over de thema’s (on)gewenst gedrag en integriteit. De content is gebaseerd op de actualiteit, literatuur en onderzoeken hierover. Met dit basispakket worden alle facetten van deze onderwerpen binnen de organisatie bespreekbaar gemaakt. 

 

MEDIUM PAKKET

Dit pakket heeft 8 standaard vragen, dilemma’s, opdrachten en stellingen over de thema’s (on)gewenst gedrag en integriteit. De content is gebaseerd op de actualiteit, literatuur en onderzoeken hierover. Voor de specifieke branche/sector kunnen er 4 items worden samengesteld zodat deze nog beter aansluiten op de wensen van de organisatie. Met dit pakket worden alle facetten van deze onderwerpen binnen de organisatie met meer maatwerk bespreekbaar gemaakt. 

 

PREMIUM PAKKET

Dit pakket is volledig maatwerk. In een geheel aangepaste en herkenbare omgeving voor de organisatie worden de vragen, dilemma’s, opdrachten en stellingen over de thema’s (on)gewenst gedrag en integriteit samengesteld. Met dit pakket worden alle facetten van organisatie specifieke onderwerpen bespreekbaar gemaakt. 

 

 

LIEVER EEN MAATWERK VOORSTEL VOOR UW ORGANISATIE?

Elke organisatie is uniek door een eigen visie, missie en cultuur. Verschillende facetten spelen hierin een rol zoals de specifieke sector, organisatiewaarden en normen.
 

Daarom kan een organisatie kiezen om de vragen, dilemma’s, stellingen en opdrachten naadloos hierop aan te laten aansluiten. Daardoor kan gericht het gesprek hierover met de teams worden gevoerd. In co creatie levert dit maatwerk nog meer resultaat richting vertrouwen en integriteit binnen de organisatie.

Behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan direct contact op.

Contact