YOUR SAFE WORKSPACE SCAN ®

Je had geen thermometer voor de psychologische- en sociale gezondheid van jouw organisatie... Nu wel...

Ongewenst gedrag op de werkvloer bij bedrijven en de overheid, bij omroepen, de sportvereniging, in de zorg, ja waar eigenlijk niet?

Uit onderzoek blijkt dat ruim twee miljoen mensen te maken hebben met ongewenst gedrag op het werk, met alle gevolgen van dien. Als je de laatste tijd de media volgt blijkt dat er veel organisaties serieuze problemen hebben op dit gebied. Maar ongewenst gedrag komt waarschijnlijk toch niet voor bij jouw organisatie? Hoe toon je een gezonde organisatie dan aan zonder de druk op je organisatie uit te voeren?

Het antwoord: de Your Safe Workspace Scan.

HOE WERKT DE YOUR SAFE WORKSPACE SCAN ®

Your Safe Workspace biedt met de YSW Scan een onafhankelijke scan van organisaties van vanaf 10 tot een onbeperkt aantal personen. Het is geen doorsnee enquête maar een door inhoudelijke specialisten gemaakt systeem dat deelnemers 100% gegarandeerde anonimiteit biedt. Deze anonimiteit biedt deelnemers een veilige omgeving om hun mening te kunnen geven en ervaringen te delen zonder beperkingen.

Daarnaast zijn de diverse vragensets samengesteld door vakkundig inhoudelijke specialisten, autoriteiten op hun vakgebied. Dit biedt organisaties dé kans om ‘de thermometer’ eens in de organisatie te steken en een reëel beeld te krijgen van de psychosociale veiligheid van- en in de eigen organisatie.

Doordat de vragensets, weging van vragen, resultaten en rapportages door Your Safe Workspace worden gemaakt en beheerd, is er geen mogelijkheid van beïnvloeding door buitenaf op de resulaten.

YSW garandeert niet alleen de veiligheid van deelnemers, ook de integriteit van het onderzoek èn de resultaten.

WAT HOUDT DE SCAN ® IN?

Een standaard Scan heeft totaal ongeveer 50 meerkeuze vragen, verdeeld over 10 onderwerpen. Deze onderwerpen worden regelmatig vernieuwd en geüpdatet, afhankelijk wat er actueel speelt en wat de redactie van YSW als belangrijk kenmerkt.

Per antwoord is een weging bepaald en ingesteld. Daarbij is per vraag èn per set een minimale score ingesteld. Wordt deze score behaald dan toont het dashboard en de rapportage een ‘groene bol’. Niet behaalde scores tonen rood. Je kunt altijd een set openklikken en per vraag de percentages zien. Je kunt niet zien wie er wat heeft ingevuld.

Totaal wordt er ook een score berekend, waarvan de organisatie (mede) kan aangeven wat de drempel is om ‘groen’ te kleuren. YSW bewaakt de instellingen om objectiviteit en betrouwbaarheid te waarborgen.

Het is aan de organisatie om de resultaten met de medewerkers te delen. YSW is in alle gevallen neutraal en objectief.

€ WAT KOST DE SCAN ®?

De Your Safe Workspace Scan is er al vanaf € 69,50 excl. BTW per persoon voor organisaties vanaf 10 werknemers. Voor grotere organisaties maken wij graag een offerte op maat. Informeer bij ons, of vraag een offerte op, voor de aantallen die u nodig heeft.

IS EEN MAATWERK SCAN ® MOGELIJK?

Ja, dat kan. YSW kan op verzoek offerte uitbrengen voor het maken van een maatwerk-scan. YSW heeft integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en zal in een geval van maatwerk redactioneel waken over het opstellen en samenstellen van de vragen, de weging van de vragen en de gewenste resultaten.

ZIJN MIJN GEGEVENS VEILIG?

Gegarandeerd veilig. YSW deelt deze gegevens met niemand anders dan met jouw organisatie. Dit betreft overigens alléén de eindresultaten van de scan, nooit gegevens van individuele antwoorden.

IK WIL HET! HOE VRAAG IK EEN SCAN ® AAN?

Je kunt ‘m hieronder eenvoudig aanvragen. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je haast of wil je liever geen webformulier in invullen, neem dan telefonisch contact met ons op via Henriëtte op 06-38451162 of Rick op 06-55723000, zij helpen jou graag verder.

VRAAG VANDAAG NOG DE
YOUR SAFE WORKSPACE SCAN® AAN

Velden met een * zijn verplicht

Met dit formulier vraagt u de Your Safe Workspace Scan aan. Na ontvangst van uw aanvraag behandelen wij deze zo spoedig als mogelijk en nemen wij contact met u op.